Partners

Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die Reddingsbrigade Leidschendam een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren!

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.reddingsbrigadeleidschendam.nl. Klik op de banner van SponsorKliks.nl. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de RBL een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra! Jullie als leden kunnen dit doen, maar vraag natuurlijk vooral ook aan je ouders, familieleden en vrienden of zij voortaan hun internet aankopen via de reddingsbrigade website doen.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via sponsorkliks kan je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de clubkas 1 euro oplevert.

Alvast bedankt namens de Reddingsbrigade Leidschendam!

sponsorkliks

PARTNERS

Ook partner worden van de RBL? Neem contact op met ons.

Thijs Brand van Bike Totaal te Leidschendam heeft 2 fietsen geleverd aan de reddingsbrigade. Dit was mogelijk dankzij een donatie van Thijs Brand.

In recreatiegebied Vlietland, nabij Voorschoten, biedt de reddingsbrigade hulp op het water maar ook zeker aan de kant. Met de nieuwe fietsen is de reddingsbrigade weer optimaal in staat om ook aan de kant hulp te verlenen waar dat nodig is.

Neem ook een kijkje op de website van Thijs Brand, Bike Totaal