Partners

Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die Reddingsbrigade Leidschendam een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren!

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.reddingsbrigadeleidschendam.nl. Klik op de banner van SponsorKliks.nl. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de RBL een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra! Jullie als leden kunnen dit doen, maar vraag natuurlijk vooral ook aan je ouders, familieleden en vrienden of zij voortaan hun internet aankopen via de reddingsbrigade website doen.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via sponsorkliks kan je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de clubkas 1 euro oplevert.

Alvast bedankt namens de Reddingsbrigade Leidschendam!

sponsorkliks

PARTNERS

Ook partner worden van de RBL? Neem contact op met ons.

Door een riante donatie van het van Ravesteynfonds zijn wij in staat gesteld om nieuwe lesmaterialen voor onze reanimatiecursus aan te schaffen. Vanaf 2020 zijn wij in staat om geheel zelfstandig met eigen spullen deze cursussen voor onze leden aan te bieden.Onze lifeguards kunnen nu nog beter hun vaardigheden op peil houden zodat zij beter hulp kunnen verlenen als dat nodig is.


In 2019 heeft de RBL de Haagse Beveiligingsdienst geholpen met het op peil krijgen van de praktische vaardigheden met hun boot. Als dank hiervoor ontvangt de RBL in 2020 elk kwartaal een mooie donatie om materialen voor ons werk aan te schaffen.

In 2018 hebben wij intensief samen gewerkt met onze collega's van het Aquapretpark Vlietland. Als dank hebben zij een gulle donatie gedaan waar wij een deel van kleding van kunnen financieren. Hier hoort onder andere een set shirts voor de instructeurs in het zwembad bij.


Thijs Brand van Bike Totaal te Leidschendam heeft 2 fietsen geleverd aan de reddingsbrigade. Dit was mogelijk dankzij een donatie van Thijs Brand.

In recreatiegebied Vlietland, nabij Voorschoten, biedt de reddingsbrigade hulp op het water maar ook zeker aan de kant. Met de nieuwe fietsen is de reddingsbrigade weer optimaal in staat om ook aan de kant hulp te verlenen waar dat nodig is.

Neem ook een kijkje op de website van Thijs Brand, Bike Totaal